Scooter

Scooter

Op 4 oktober 2005 bij het collecteren op Dierendag voor de dierenbescherming stond ik bij ons in de straat voor een deur waar heel vriendelijk een katje mij kwam begroeten.
Een mevrouw deed de deur open en ik zij haar dat ze een heel leuk katje had. Blijkbaar was het katje niet van haar en liep daar al een week rond, ze gaf het katje wel te eten maar kon zelf het katje niet binnen halen omdat haar man allergisch was voor poezen.

Ik heb het katje weer maar meegenomen naar huis en eten en drinken gegeven en aangemeld bij amivedi en overal briefjes gehangen dat we een katje gevonden hebben . Maar er kwam geen reactie op .We zijn naar de dierenarts gegaan om ze te laten nakijken en ze bleek een half jaar oud te zijn .
Ze heeft de naam Scooter gekregen en hebben ze laten enten en steriliseren.

Scooter was een schildpadkatje , kwam op zijn tijd kroelen en aandacht vragen maar verder was ze erg rustig en op zichzelf, ging op zijn tijd graag naar buiten, niet verder als de tuin en kon goed met onze andere katten opschieten.

In 2012 merkten we dat Scooter problemen kreeg met eten, brokjes waren erg moeilijk voor haar en wilde geen natvoer eten. Na een bezoek aan de dierenarts bleek ze een ontsteking in haar bekje te hebben en kreeg hiervoor medicijnen maar de ontstekingen bleven terug komen zodat ze erg vermagerde en ze op een gegeven moment niet meer wilde eten en we moesten gaan dwangvoeren wat ze niet wilde.

We hebben ze op advies van de dierenarts op 01-06-2013 in moeten laten slapen.
Scooter heeft 8 mooie jaren bij ons gehad we hadden ze graag wat langer bij ons willen hebben maar dit liet haar gezondheid jammer genoeg niet toe.

Laat een reactie achter

*